The Sims 3

Vlastní hodnocení: 50%
Výrobce: EAGAMES
Žánr: simulátor
Jazyk: Angličtina

Začátkem si dovolím hned napsat, že hra pro konzoly xbox 360, mě vůbec nezaujala. Graficky hodnotím hru velmi záporně k porovnání ceny hry, grafika je velmi jednoduchá a nenabízí mnoho detailů a obsah hry nestojí také skoro za nic. Doporučuji si nejdříve stáhnout demo hry a vyzkoušet si to.

Hratelnost je jednoduchá, sem tam v přepínání, než si zvyknete velmi složitá. V módu vytvoření simíka hra nenabízí zdaleka tolik možností oblečení atd. jako titul na pc, který je cenově přijatelnější a levnější, navíc v české verzi. Tato verze hry pro xbox se vůbec nevydařila, vůbec se nedá srovnat s titulem pro pc, je to něco úplně jiného, spíše to přijatelně budou hodnotit Ti, kteří titul hrají poprvé či tento titul nikdy nehráli na pc a ne hráči, kteří už mají za sebou více titulů této hry, která byla zprvu určená pro hlavně pro pc.

Hra byla sehnána za přijatelnou cenu ve slevě a osobně bych byla velice zklamaná, kdybych hru koupila za cenu, za kterou se teď momentálně prodává.

Pozor! Doporučuji všem si hru nejdříve instalovat na hdd xboxu, protože hra se poměrně dost dlouho načítá z mechaniky, nehledě na kazivost a hlučnost mechaniky.

 

 

Komentář

Koment...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com